Beurs tijdsloten openen over

Ongeveer een week voor de beurs gaat de reserveringenpagina altijd open om jouw tijdslot tijdens de beurs te reserveren. Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor het Speel-o-weetje om op de hoogte te blijven van de belangrijke data. 

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Min

Op donderdag 14 maart 2024 om 20:00 gaat de reserveringenpagina open om jouw tijdslot voor de beurs te reserveren. 

Agenda

Uitleg tijdsloten reserveren

Het reserveren van een tijdslot tussen 9:30 en 14:00 is verplicht, zodat wij een beperkt aantal personen tegelijk naar binnen kunnen laten en het niet te druk wordt. Zo is het shoppen een stuk prettiger.

Daarna (van 14:00 tot 16:00) kan je zonder tijdslot vrij binnen lopen. Ook als je eerder op de dag al bent geweest mag je hiervan gebruik maken. 

Wij controleren de toegangsbewijzen bij de ingang. Dit is de mail die je direct na boeking ontvangt of de herinneringsmail die je vlak voor de beurs ontvangt.

Je mag met meerdere mensen komen maar let erop dat je per persoon het tijdslot moet reserveren. 

Je kiest een tijdslot waarin je je moet aanmelden bij de ingang. Kom binnen je tijdslot, anders kan je misschien niet meer naar binnen.

Daarna kan je rustig shoppen: je hoeft niet binnen het gekozen tijdslot weer weg!

Belangrijke informatie voor iedereen die naar de beurs komt:

We verheugen ons erg op de beurs, jij ook?

Om alles soepel te laten verlopen, let op de volgende punten:

– Je hebt een tijdslot gereserveerd. Dat is de tijd waarbinnen je je moet melden bij de ingang. Eenmaal binnen hoef je niet binnen dat tijdslot weer weg. Je kan dus rustig shoppen.

– Toon de bevestigingsmail op je telefoon bij de ingang (of print het uit). Dat is je toegangsbewijs.

– Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op. Je loopt het risico dat je niet naar binnen kan.

– Neem voldoende (grote) tassen mee.

– Je hebt alleen een tijdslot voor jezelf. Kom je samen met anderen dan dienen zij ook een tijdslot voor zichzelf te reserveren. Voor kinderen is echter geen tijdslot nodig.

– Kan je om welke reden dan ook niet komen, annuleer dan je reservering, ook al is dat op het nippertje. Je kan een ander erg blij maken met dat tijdslot! In je bevestigingsmail en herinneringsmail staat de link waarmee je kan annuleren.

– Het kan op sommige plekken soms erg druk worden, geef elkaar de ruimte!

Tot op de beurs!!