Inleveren voor de Zomerbeurs van 23 maart 2024

Spullen brengen

Adres:

Buurtcentrum de Pelikaan 

Kervelstraat 185a

Krommenie

Je hoeft alleen je spullen te komen brengen en wij doen de rest! Let wel op de voorwaarden voor wat je mag inleveren en hoe. Na de beurs kan je simpelweg je opbrengst komen ophalen. 

70% van de opbrengst is voor jou!

De resterende 30% gebruikt de speelotheek om de beurs mogelijk te maken en om nieuw speelgoed voor de uitleen te kopen.

Op de volgende dagen kan je een tijdslot reserveren om je spullen te komen brengen:

  • Data nog niet bekend
  • Zondag 3 maart 2024 9:30-12:00
  • Zaterdag 9 maart 2024 9:30-12:00
  • Zondag 10 maart 2024 9:30-12:00
  • Zaterdag 16 maart 2024 9:30-12:30

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden waaraan je kinderkleding of speelgoed (afhankelijk van wat de eerstvolgende beurs is) moet voldoen om te mogen inleveren:

Hoe werkt het?

Bij het reserveren van je tijdslot om je spullen te brengen, vul je een formulier in. Aan dit formulier koppelen wij een klantnummer.

Dit klantnummer wordt op al je spullen aangebracht, samen met een prijs. De bedragen zijn laag, waardoor dit beter verkoopt. Op de beursdag liggen alle artikelen op maat en/of op categorie (bijvoorbeeld schoenen, verkleedkleding of gezelschapsspellen, baby speelgoed etc). Bij de kassa worden de kaartjes met de prijs en het klantnummer ingenomen en afgerekend met de koper. Na de beurs worden de tegoeden van de verkopers berekend.

70% van deze opbrengst is voor jou en slechts 30% is voor de speelotheek. Hier betalen we de beurskosten (huur en materialen) van en kopen we nieuw speelgoed voor de speelotheek van.

Goede doel

Waar gaan de afgekeurde en de overgebleven spullen heen?
Het speelgoed en de kledingstukken die door ons team worden afgekeurd en alles wat na de beurs overblijft (niet is verkocht) wordt gedoneerd aan goede doelen of het wordt gerecycled.

Er gaat werkelijk geen enkel kledingstuk de kliko in!!

Kleding1